Telefoon: +31(0)315 65 92 40

Troostdoekjes

Troostdoekjes

Het is vaak lastig om als uitvaartonderneming jezelf wat beter bekend te maken bij het publiek. Te commercieel wordt door veel mensen als “vies” ervaren maar toch wil u dat de mensen weten wie die goede geregelde uitvaart heeft verzorgd!

Troostdoekjes zijn drie (of naar wens meer) zakdoekjes in één zakje of doosje die tijdens de uitvaart gegeven kunnen worden aan de aanwezigen. Uw naam wordt gezien en dat terwijl u een mooi product afgeeft.

Bij de troostdoekjes die wij met drie stuks in één zakje hebben gedaan zit een “visitekaartje” die aan twee zijden bedrukt is. U zou kunnen kiezen om bijvoorbeeld de voorzijde (zichtbaar) te voorzien van een mooi gedicht en op de achterzijde (niet gelijk zichtbaar) uw gegevens.

Bij de troostdoekjes in een doosje heeft u de mogelijkheid om zowel de binnen als de buitenzijde te bedrukken in Full Color.

 

Tevreden klanten

Wij werken al vele jaren samen met Amco. Het contact zowel telefonisch als per mail is altijd prettig en niets is te gek!

“Betrouwbaarheid en kwaliteit, dit is wat ik lever, en ook verwacht van mijn leverancier. Naast een mooi assortiment is Amco ook een fijn bedrijf om mee samen te werken“

“Wij doen al jaren zaken met Amco. Ze hebben een goede service, zijn betrouwbare contacten en hebben mooie en kwalitatieve goede producten”

Waarom AMCO?

icon
Snelle levering

Tot 16:30 bestellen, de volgende dag in huis !

icon
Breed assortiment

Ruim 500 artikelen in eigen beheer op voorraad.

icon
Uitstekende service

100 % garantie op producten.