Telefoon: +31(0)315 65 92 40

Afwerkapparatuur

Afwerkapparatuur

Als u met de beeldbank gaat werken en u wil graag beelden aflopend kunnen aanbieden, dan zult u waarschijnlijk moeten gaan snijden nadat u het drukwerk heeft geprint. Dit kan bij het printen op grotere vellen papier en dus meerdere kaarten op één vel ook nog eens een kostenbesparing met zich meebrengen.

We zien dat een heel aantal ondernemers naast de aanschaf van een printer de aanschaf van een snijmachine overwegen of er daadwerkelijk één aanschaffen. Een goede snijmachine mag dan wat geld kosten maar deze aanschaf doet u ook voor het leven. Een snijmachine slijt niet en is dus vaak een eenmalige aanschaf.

Naast dealer voor het beste merk printer hebben wij ook gekozen om dealer te worden van de leverancier van de betere merken snijmachines. Wij kunnen u dan ook een goed advies geven over de aanschaf van de voor u juiste machine. Wij lichten wederom één vaak gekozen machine uit;

EBA 436 E stapelsnijder

Deze stapelsnijder is geschikt voor iedereen die net iets meer gebruikersgemak zoekt en toch perfect wil kunnen snijden. De EBA 436 E stapelsnijder is geschikt voor grote stapels papier, karton, folies en ander materiaal. Deze snijder snijdt haaks en zeer nauwkeurig alle formaten met een snijbreedte tot 430 mm. Daarnaast neemt hij weinig ruimte in beslag en is er een mooie onderkast of onderstel leverbaar.

• Digitale maataanduiding tot op 1/10 mm
• Stapelhoogte tot 40 mm
• Elektromechanische mesaandrijving
• 2-handsbeveiliging met automatische terugloop op elke moment!
• Handmatige persing van materiaal
• Opklapbare veiligheidskap aan voorzijde met eindschakelaar
• Meswisselsysteem aan voorzijde met een speciale meshouder (geen demontage van veiligheidskappen)
• Mesdiepte instelling aan buitenzijde van de
• De veiligste stapelsnijmachine dankzij het EBA SCS veiligheidspakket

De EBA 436 E worden geleverd met een standaard mes, snijlat, meswisselhouder, instructieboek en CE-keuring.

 

Tevreden klanten

Wij werken al vele jaren samen met Amco. Het contact zowel telefonisch als per mail is altijd prettig en niets is te gek!

“Betrouwbaarheid en kwaliteit, dit is wat ik lever, en ook verwacht van mijn leverancier. Naast een mooi assortiment is Amco ook een fijn bedrijf om mee samen te werken“

“Wij doen al jaren zaken met Amco. Ze hebben een goede service, zijn betrouwbare contacten en hebben mooie en kwalitatieve goede producten”

Waarom AMCO?

icon
Snelle levering

Same day delivery mogelijk bij bestellingen tot 12:00.

icon
Breed assortiment

> 500 artikelen in eigen beheer op voorraad.

icon
Uitstekende service

100 % garantie op alle producten.