Telefoon: +31(0)315 65 92 40

Onlinerouwdrukwerk.com

Met onlinerouwdrukwerk.com zorgt Amco dat de uitvaartondernemers ook klaar zijn voor de toekomst.

Amco is bekend vanwege zijn uitgebreide collectie rouwdrukwerk, blanco papier, rouwenveloppen en gebruiksgoederen voor de uitvaartbranche. Met z’n 120 jarig bestaansrecht heeft de collectie van Amco menig verandering ondergaan. Waar 120 jaar geleden de rouwaankondigingen nog gedrukt werden met boekdruk, worden de meeste rouwkaarten inmiddels gedrukt via digitale persen/printers.

Amco introduceert met www.onlinerouwdrukwerk.com een online platform voor de uitvaartondernemers waarmee ze 24/7 hun eigen rouwdrukwerk collectie kunnen beheren, online kunnen opmaken en  kunnen (laten) produceren.

De online opmaaktool is al voorzien van bestaande Amco collectie en Amco beeldbank met meer dan 300 ontwerpen. De online voorbeelden zijn ook al voorzien van voorbeeldteksten.

Via de online tool kan de ondernemer er voor kiezen om een PDF te uploaden, waarbij aangegeven kan worden of er aflopend of niet aflopend gedrukt wordt. Met deze PDF kun je zelf het rouwdrukwerk produceren of laten produceren.

Amco kan de productie van uw rouwpost ook uit handen nemen. Bestellingen van zondag t/m vrijdag tot 18:00 worden de volgende dag bezorgd (6 daagse productie). Dit geldt ook voor geadresseerd versturen (ook voor zondag met bezorging op maandag).

De uitvaartondernemers krijgen hun eigen omgeving, waarbij de mogelijkheid bestaat om een omgeving aan te maken voor de nabestaanden. Veel wenskaarten, geboortekaarten en huwelijkskaarten worden door consumenten zelf opgemaakt en besteld. De vraag naar dit soort oplossingen zullen ook binnen de uitvaartbranche volgen en met de tool van Amco iedere uitvaartondernemer inspelen op deze vraag.

Kijk op onze site www.onlinerouwdrukwerk.com voor meer informatie of neem contact op via info@amco-tbr.nl of 0315 – 659 240.