Telefoon: +31(0)315 65 92 40

Amco Beeldbank / APP

 AMCO Beeldbank

Met de beeldbank van Amco to be remembered beschikt u over een groot assortiment hoge resolutiebeelden op diverse formaten zonder dat u deze allemaal op de plank heeft staan. U kunt al deze beelden aan de nabestaanden laten zien op een laptop of tablet en natuurlijk ook op de conventionele manier: in een showmap. Met behulp van een aantal zoekwoorden heeft u samen al snel het juiste ontwerp gevonden en kunt u het beeld downloaden.

Vervolgens opent u het beeld in uw opmaakprogramma*, kunt u de tekst invoegen en de brief printen op kwaliteitspapier van Amco naar keuze. Het papier kunnen wij vooraf al voorzien van een ril en bij niet-aflopende ontwerpen is snijden niet nodig.

De beeldbank is gemakkelijk te koppelen aan uw eigen website met daarbij ook uw eigen uitstraling.
Amco zorgt maandelijks voor nieuwe beelden in de beeldbank en natuurlijk worden de gebruikers hiervan op de hoogte gehouden. Ook het aanleveren van eigen beelden die wij moeten bewerken en in uw beeldbank plaatsen is mogelijk. Het geven van input betreffende nieuwe beelden stellen wij zeer op prijs.

Om gebruik te maken van de hoge resolutie beelden sluit u een abonnement op de beeldbank af. De volgende abonnementsvormen zijn mogelijk:

5 beelden abonnement 5 beelden, alle formaten per jaar
10 beelden abonnement 10 beelden, alle formaten per jaar
20 beelden abonnement 20 beelden, alle formaten per jaar
Onbeperkt abonnement gebruik van alle beelden in alle formaten
+ koppeling eigen website en eigen uitstraling van de beeldbank

Neem eens een kijkje op http://beeldbank.amco-tbr.nl en log in als amcogast en wachtwoord gast

* Geschikt voor Adobe InDesign en Microsoft Office Publisher

Beeldbank App.

De beeldbank is inmiddels gevuld met vele ontwerpen. Iedere maand volgen er 3 nieuwe ontwerpen. Speciaal voor onze klanten hebben wij een AMCO beeldbank App laten maken. Hierdoor kan de uitvaartleider de ongekende mogelijkheden van de beeldbank laten zien aan de nabestaanden. Alle ontwerpen zijn in overzichtelijke groepen onderverdeeld, zodat de familie gericht kan zoeken.

De App is te gebruiken op de tablet en op de smartphone en zowel in de Android als iOS versie beschikbaar.

Tevreden klanten

Wij werken al vele jaren samen met Amco. Het contact zowel telefonisch als per mail is altijd prettig en niets is te gek!

“Betrouwbaarheid en kwaliteit, dit is wat ik lever, en ook verwacht van mijn leverancier. Naast een mooi assortiment is Amco ook een fijn bedrijf om mee samen te werken“

“Wij doen al jaren zaken met Amco. Ze hebben een goede service, zijn betrouwbare contacten en hebben mooie en kwalitatieve goede producten”

Waarom AMCO?

icon
Snelle levering

Vandaag bestellen tot 16:00 nog dezelfde dag verstuurd.

icon
Breed assortiment

AMCO heeft meer dan 500 artikelen in eigen beheer op voorraad.

icon
Uitstekende service

Rouwzegels nodig. Bestel ze voor het gemak met uw papier en enveloppen mee.