Telefoon: +31(0)315 65 92 40

Onze visie

Onze visie
iStock_000073742635_Double

Al jarenlang voorzien wij veel uitvaartondernemingen en drukkerijen van de hoogste kwaliteit rouwdrukwerk. Door de nauwe band die wij met u hebben krijgen we de juiste informatie over de trends en wensen bij de door u verzorgde uitvaarten en passen wij onze producten en diensten daarop aan.

De belangrijkste verschuiving die we de laatste jaren zien is de wens van de nabestaanden betreffende het drukwerk; de afbeelding komt vaak van de familie zelf, het papier moet dikker en de formaten zijn divers.

Om op deze wensen te kunnen inspelen en uw wensen als leverancier van dit speciale drukwerk centraal te stellen hebben wij de toekomstgerichte oplossingen voor u in huis.

Het uitvaartlandschap zal de aankomende jaren drastisch veranderen. De vergrijzing en het aantal uitvaarten zal toenemen. De digitalisering zal hand over hand toenemen en de individualisering zal verder doorzetten. Hierdoor zal de uitvaartondernemer zich moeten toeleggen op de organisatie van het evenement, waarbij de wensen van de overledene en nabestaanden centraal staan en waarbij de sociale aspecten centraal staan. Iedere uitvaart is op zich staande.

Om te voldoen aan de vraag van de markt zal de uitvaartonderneming betrouwbare partner(s) om zich heen verzamelen om efficiënt en effectief het groeiend aantal uitvaarten te verzorgen en hierbij niet de individualisering uit het oog verliezen. Amco is deze partner voor de uitvaartbranche.

Amco zal met een team van gedreven specialisten de uitvaartondernemer ondersteunen, adviseren en helpen om een iedere uitvaart een topprestatie te leveren. Door middel van innovatieve producten en diensten zal de uitvaartondernemer in staat zijn de gewenste prestatie te leveren en zich te onderscheiden van de markt.

Tevreden klanten

Wij werken al vele jaren samen met Amco. Het contact zowel telefonisch als per mail is altijd prettig en niets is te gek!

“Betrouwbaarheid en kwaliteit, dit is wat ik lever, en ook verwacht van mijn leverancier. Naast een mooi assortiment is Amco ook een fijn bedrijf om mee samen te werken“

“Wij doen al jaren zaken met Amco. Ze hebben een goede service, zijn betrouwbare contacten en hebben mooie en kwalitatieve goede producten”

Waarom AMCO?

icon
Snelle levering

Tot 16:00 bestellen, dezelfde dag verstuurd

icon
Breed assortiment

100 % leverbetrouwbaarheid

icon
Uitstekende service

Met expresdienst – same day delivery