Telefoon: +31(0)315 65 92 40

Huisstijldrukwerk

Huisstijldrukwerk

Uw professionele onderneming kan natuurlijk niet zonder drukwerk in uw eigen huisstijl.

Voor veel uitvaartondernemingen hebben wij inmiddels het huisstijldrukwerk naar tevredenheid verzorgd.

Soms beginnen we bij de bron; het logo. Wij hebben contact met een creatieve ontwerpster die samen met u een mooi en betekenisvol logo kan ontwerpen of uw “oude” logo in een nieuw jasje kan steken. Dat waar u voor staat in uw werk zou terug moeten komen in uw logo.

Daarna kunnen wij de opmaak en het drukken van uw drukwerk verzorgen. Denk hierbij aan briefpapier, volgpapier, enveloppen en visitekaartjes. Door alles in één hand te houden zorgen wij dat kleurverschillen in de diverse uitingen niet voorkomen. Natuurlijk bepaald u op welk papier deze uitingen worden gedrukt.

Tevreden klanten

Wij werken al vele jaren samen met Amco. Het contact zowel telefonisch als per mail is altijd prettig en niets is te gek!

“Betrouwbaarheid en kwaliteit, dit is wat ik lever, en ook verwacht van mijn leverancier. Naast een mooi assortiment is Amco ook een fijn bedrijf om mee samen te werken“

“Wij doen al jaren zaken met Amco. Ze hebben een goede service, zijn betrouwbare contacten en hebben mooie en kwalitatieve goede producten”

Waarom AMCO?

icon
Snelle levering

Tot 16:00 bestellen, dezelfde dag verstuurd.

icon
Breed assortiment

Van rouwkaart tot condoleanceregisters. Totaal meer dan 500 artikelen op voorraad.

icon
Uitstekende service

100% garantie op alle producten.