Telefoon: +31(0)315 65 92 40

Over ons

Be Remembered

De uitvaartondernemer van de toekomst dient te  anticiperen op de marktsituatie. Méér dan voorheen zal men moeten nadenken over zijn / haar unieke positie in de markt.

Hoe ziet uw organisatie er over vijf jaar uit? Een vraag die door de waan van de dag wellicht blijft liggen. Maar regeren is en blijft vooruitzien. Hoe voorziet u bijvoorbeeld in de veranderende behoefte van opdrachtgevers. En wat maakt uw uitvaartverzorging uniek?

Als specialist in de branche kent Amco uw situatie als geen ander. Met een compleet assortiment aan rouwdrukwerk heeft Amco een lange historie in de branche.. Onze kennis en expertise aangevuld met uw ondernemerschap en drive, vormt beslist de basis voor succesvolle en duurzame samenwerking. Hierbij geldt; uw succes is ons succes. En om dit succes te verzekeren hebben we een heldere kijk ontwikkeld op persoonlijke uitvaartverzorging. Dit gaat beslist verder dan het tijdig leveren van mooie producten. In samenspraak met u ontwikkelen we namelijk een uniek en op uw situatie afgestemd pakket. Tools waarmee u betekenis geeft aan uw eigen signatuur. Uw eigen handtekening waarmee u opdrachtgevers zult binden en de concurrentie achter u laat.

Be remembered. Wees klaar voor de toekomst.

Tevreden klanten

Wij werken al vele jaren samen met Amco. Het contact zowel telefonisch als per mail is altijd prettig en niets is te gek!

“Betrouwbaarheid en kwaliteit, dit is wat ik lever, en ook verwacht van mijn leverancier. Naast een mooi assortiment is Amco ook een fijn bedrijf om mee samen te werken“

“Wij doen al jaren zaken met Amco. Ze hebben een goede service, zijn betrouwbare contacten en hebben mooie en kwalitatieve goede producten”

Waarom AMCO?

icon
Snelle levering

Tot 16:00 bestellen, dezelfde dag verstuurd

icon
Breed assortiment

Ruim 500 artikel op voorraad in eigen huis

icon
Uitstekende service

100 % garantie op producten