Telefoon: +31(0)315 65 92 40

Ons team

Ons team

Ons team bestaat uit flexibele, enthousiaste  en toegewijde medewerkers, die stuk voor stuk sterk zijn in hun eigen specialisme. Iedereen is enthousiast en dat is aanstekelijk. Met de juiste persoon op de juiste plek en wederzijdse betrokkenheid tussen het bedrijf en de medewerkers, komt iedereen tot zijn recht. Daarnaast is de kracht binnen ons team dat we onze klanten kennen.

Jos Doosjen
Jos Doosjen

Jos is eindverantwoordelijk voor Amco. Jos is een gedreven manager, die met Amco een succesvolle onderneming wil neerzetten, die duurzaamheid, innovatie en creativiteit centraal zet met bovenal aandacht voor de persoon/bedrijf. Met zijn team zet hij de klant centraal en weten ze elkaar te inspireren om ook innovatief en vooruitstrevend te blijven en de hoogste service te blijven nastreven.

Mick Arentsen - Amco
Mick Arentsen

Mick is de commerciële binnendienst. Hij zit in de voorste linie van de organisatie en ziet er samen met Frouke op toe dat de gemaakte afspraken volledig nagekomen worden en de bestelde producten en diensten juist en correct geleverd worden. Talloze lijnen komen bij hem terecht, waardoor hij voor vele een aanspreekpunt is.

Peter Gort

Peter is accountmanager buitendienst. Peter is altijd werkzaam geweest in de verkoop en heeft ruim 25 jaar ervaring in de papier en enveloppen industrie. Peter is het aanspreekpunt voor het totaalconcept rouwdrukwerk. Met een grafische achtergrond weet hij prima wat er speelt bij ondernemers.

Frouke Harmsen

Frouke ondersteunt de commerciële binnendienst. Naast Mick is zij voor onze klanten het eerste aanspreekpunt voor bestellingen en vragen en zorgt dat de orders en bestellingen goed door de organisatie gaan.

Tevreden klanten

Wij werken al vele jaren samen met Amco. Het contact zowel telefonisch als per mail is altijd prettig en niets is te gek!

“Betrouwbaarheid en kwaliteit, dit is wat ik lever, en ook verwacht van mijn leverancier. Naast een mooi assortiment is Amco ook een fijn bedrijf om mee samen te werken“

“Wij doen al jaren zaken met Amco. Ze hebben een goede service, zijn betrouwbare contacten en hebben mooie en kwalitatieve goede producten”

Waarom AMCO?

icon
Snelle levering

Tot 16:00 bestellen, dezelfde dag verstuurd

icon
Breed assortiment

Van rouwkaart tot luxe papieren draagtas in eigen beheer voorradig.

icon
Uitstekende service

100 % garantie op onze producten.