Telefoon: +31(0)315 65 92 40

To be remembered

To Be Remembered

In de herinnering blijven. U als uitvaartverzorger zorgt dat de uitvaart van een dierbare overledene goed verloopt en dat de nabestaanden een goed gevoel aan het afscheid over houden. Na de uitvaart blijft de herinnering aan de overledene over en u heeft meegewerkt aan een klein stukje van die herinnering.

Maar natuurlijk wilt u ook dat de nabestaanden u herinneren en bij een eventueel volgend verlies weer aan u denken. Omdat er weinig reclame tijdens de uitvaart kan worden gemaakt zijn het vaak kleine dingen waarbij uw naam zichtbaar gemaakt kan worden.

Als u nabestaanden in een eigen uitvaartcentrum ontvangt dan komt u naam vaak wel in beeld, maar wat nu als u geen uitvaartcentrum heeft? Wij kunnen hierin met u meedenken! Zo hebben we voor diverse ondernemingen paraplus bedrukt die tijdens een regenachtige uitvaart worden gebruikt maar ook bijvoorbeeld de pennen die bij het gepersonaliseerde condoleanceregister liggen. Of het koffiekopje en de suiker en melksticks die daarbij horen en een apart verpakt pepermuntje hebben wij al meermalen bedrukt met het logo van de uitvaartondernemer.

Tevreden klanten

Wij werken al vele jaren samen met Amco. Het contact zowel telefonisch als per mail is altijd prettig en niets is te gek!

“Betrouwbaarheid en kwaliteit, dit is wat ik lever, en ook verwacht van mijn leverancier. Naast een mooi assortiment is Amco ook een fijn bedrijf om mee samen te werken“

“Wij doen al jaren zaken met Amco. Ze hebben een goede service, zijn betrouwbare contacten en hebben mooie en kwalitatieve goede producten”

Waarom AMCO?

icon
Snelle levering

Tot 16:00 bestellen, dezelfde dag verstuurd

icon
Breed assortiment

> 20 papiersoorten voor rouwdrukwerk voorradig.

icon
Uitstekende service

Niet goed? geld terug of een nieuwe levering.