Telefoon: +31(0)315 65 92 40

Condoleance-registers en vellen

Condoleance-registers en vellen

Onze huidige collectie bestaat uit een tweeslag vierkant register in een 7-tal kleuren en drieslag rechthoekig register in 5 kleuren. De gekozen folie van deze registers is zacht en eigentijds…..

Voor veel van onze relaties hebben we in samenspraak al een eigen register ontwikkelt. Hierbij kan er gekozen worden uit ieder gewenst formaat, uitstraling, binnenwerk enz.
In een gesprek met één van onze adviseurs kunnen we ook voor u een eigen condoleanceregisters samen stellen. Dit kan zelfs al vanaf kleine oplagen!

 

 

Natuurlijk is het ook mogelijk om een eigen registervel te ontwikkelen. Ook hierbij kiest u zelf het papier, de dikte ervan en kunt u ons de opdracht geven een opmaak van het registervel te verzorgen. Daarna zullen wij zorgen voor het drukken van de vellen en deze voorzien van boorgaten.

In dezelfde stijl als uw condoleanceregister kunnen wij ook nazorgmappen geheel op maat voor u verzorgen. Deze map kunt u aan de familie overhandigen met daarin het register en alle informatie die de familie na de uitvaart nog van u nodig heeft.

 

Tevreden klanten

Wij werken al vele jaren samen met Amco. Het contact zowel telefonisch als per mail is altijd prettig en niets is te gek!

“Betrouwbaarheid en kwaliteit, dit is wat ik lever, en ook verwacht van mijn leverancier. Naast een mooi assortiment is Amco ook een fijn bedrijf om mee samen te werken“

“Wij doen al jaren zaken met Amco. Ze hebben een goede service, zijn betrouwbare contacten en hebben mooie en kwalitatieve goede producten”

Waarom AMCO?

icon
Snelle levering

Vandaag besteld voor 16:30. De volgende dag in huis.

icon
Breed assortiment

> 500 producten in eigen beheer op voorraad.

icon
Uitstekende service

Heeft u vragen, bel ons gerust op. Onze adviseurs helpen u graag verder.